torsdag 25 januari 2018

Kabelskarv gel

Kabelskarv gel

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se var varan finns i lager. De kan användas för rakskarvar samt för avgreningar.


HellermannTyton erbjuder kabelskarvar med gel i en mängd olika storlekar som täcker behoven för alla vanliga kabelareor. Den speciella gelmassan gör boxarna återöppningsbara utan att påverka kapslingsklassen. Kabelskarv med GEL. Höljet är tillverkat av självslocknande, stryktålig UV-beständig. Obegränsad lagringstid och med en livslängd av minst år.


Lämplig för öppet montage, nedgrävning. Skarva kabel under jord eller på mark. IPX8-klassning för utomhusbruk. För kabelarea 5-mm². Vi har skarvsatser och skarvdon för alla typer av el- och telekablar, inklusive gjutharts för att skarva svagströmskablar, gel för ingjutning i kabeldosor och mix för skarvning av tunnare el- och telefonsladdar, samt praktiska gelboxar avsedda för att fixa kabelskarvar på V-sladdar – perfekt om du behöver skarva elkabel till en LED-lampa.


Kabelskarv gel

Optimal kapsling för Skarvning Med Gel ! Vattentäta kontaktdon som används för att skarva kablar i fukt- och väderutsatta miljöer. Kopplingarna har två stift och består av han- samt hondel. Den passar kablar med kabelarea 35-mm².


Verktyg till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal.


Kpl med box, kopplingsbox, buntband och insexnyckel. Till riktigt bra priser. Komplett med box, kopplingsblock, buntband och insexnyckel. Gelfyllda boxar för fuktskyddad skarvning och fö. KABELSKARV GEL 3X6MM² hos ELDIREKT.


Logga in för att se prisuppgifter. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Gelmassan är redan ifylld i boxarna så inget blandande av gel krävs. Förenklar skarvning avsevärt då inga krympslangar m. Liten och smidig gelbox framtagen för LED-belysningsapplikationer där kablar och kabelareor är små.


Kabelskarv gel

Levereras i förpackning om st. Beskrivning: Gel typ Fluid är en transparent demonterbar silikongel. Gelen levereras i en praktisk och fukttät tvåkammar-förpackning.


De båda kamrarna är fyllda med exakta doser av härdare, vilka är åtskilda med en lätt demonterbar förslutning bestående av en gummipackning i en U-profil i plast. Blandning sker i oöppnad förpackning. Vi på Ahlsell hjälper dig hitta elnätsmaterial till dina uppdrag.


Här finner du kabelskåp och tillbehör för säker, smidig och professionell installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...