måndag 12 februari 2018

Eluttag porslin

Eluttag porslin

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Handla tryggt på Chilli. Stort utbud av hushållsprodukter. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Eluttag porslin

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Efter årtionden i plastens tecken har installatörer och slutkonsumenter upptäckt keramikens överlägsna egenskaper när det gäller elektriska don. Dubbelt eluttag i vitt porslin - Gammaldags stil. Välkommen in till Sekelskifte och våra strömbrytare och vägguttag i gammaldags stil!


Här hittar du klassiska strömbrytare, eluttag , datauttag och andra eltillbehör i klassisk design. Tillverkade i tyskland och helt kompatibla med svensk standard. Hitta nytt porslin till ditt kök på Ellos. Uppdatera ditt kök!


Gratis att använda! Uttaget är helgjutet i porslin och har en liten öppning i sidan av botten för kabelutgång. Klassiska, gammaldags elluttag i vackert porslin med modern teknik under skalet.


Ett sekel tillbaka var elektricitet i våra hem en nymodighet. Då, när allt var nytt, tillverkades strömbrytare och eluttag av porslin. Förutom sina estetiska kvaliteter var porslinet både isolerande och slittåligt. Eftersom vi importerar direkt från tillverkare så kan vi alltid hålla bäst priser.


Eluttag porslin

Vägguttag av infäll jordad modell i vitt porslin. Insats av vit hårdplast. Elen drogs utanpåliggande med tvinnad tygklädd kabel, som satt fast på porslinsisolatorer. Porslinssocklarna kan användas både för både utomhusbruk och inomhusbruk. De flesta använde elen mycket sparsamt främst för belysning.


Elektriska apparater var alltför dyra för ett normalt hushåll. Snyggt och trendigt porslin från kända varumärken på Ellos. Köp THPG strömbrytareströmställare och eluttag i porslin , bakelit eller duroplast. THPG är en kvalitetsproducent av CE-märkta strömställare och eluttag i gammal stil.


Vackert jordat eluttag i porslin. För infällnad i apparatdosa i vägg och med petskydd. Material: 1-facksram och insats i porslin. Storlek: diameter 1mm (mm tjockt porslin i ramen). Strömfakta: 16A, AC max 250V.


Perfekt yta - spegel metallblå. I pastellfärgad version och med glaserad yta. Modernt uttag inspirerat av retro-design. Jordat med petskydd.


Eluttag porslin

Detta eluttag levereras med dubbelram och två insatser, men det går även att få enbart ram. Porslin användes tidigt till elektriska komponenter. På strömbrytare och uttag både till kopplingsinsatsen och till hölje och vred. Alla Byggfabrikens strömbrytare och uttag passar i standard apparatdosor. Om du vill ha dubbla uttag eller fler så hittar du artiklar för att bygga ihop det här.


Enkelring i vitt porslin. Tänk på att om du ska ha ett dubbeluttag så behövs två st eldosor i väggen, osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...