tisdag 13 februari 2018

Hårhygrometer

Mätinstrument till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal.

Till riktigt bra priser. Inte bara lider din hälsa oerhört av för mycket fukt, skadliga mögelsporer kan också bildas. En hygrometer med vilken luftfuktigheten kan mätas är lämplig för optimal säkerhet. Som regel fungerar de bästsäljande hygrometrarna analogt och kallas riktiga hårhygrometrar. Analog hygrometer mäter fuktigheten i luften bland annat med hjälp av håret.


Dessa utföranden kallas även hårhygrometer. De drar nytta av att håret tänjas ut eller dras ihop beroende på graden av luftfuktighet.

Ju mer fukt i luften, desto längre är håret. Ett exempel är hårhygrometer , där ett mänskligt hår traditionellt används som sensor. I ökande fukt expanderar håret. Denna utvidgning överförs till en visare som visar värdet på en kalibrerad skala. Under tiden används ibland syntetfiber för denna typ av mätning.


Adorini hårhygrometer humidor Endast 314SEK 1dagars returrätt Kundservice Köp här med vår garanti för bästa pris hos HumidorDiscount och spara! Analog syntetisk hårhygrometer En analog hygrometer med syntetisk hår mäter med ungefär samma exakthet som naturliga hårhygrometrar. Fördelen med dessa är att de inte kräver något underhåll. Denna hygrometer bör därför väljas för användning i humidorer. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Först måste du kolla att hygrometern har en kalibrerings-funktion eftersom vissa analoga och även vissa digitala hygrometrar inte har denna funktion. Analoga hygrometrar som kan kalibreras har ofta en skruv på baksidan som man använder. Brett sortiment av mätinstrument.


Hårhygrometer för mätning av relativ fuktighet i luft.

För kontroll av luftfuktighet. Reagerar mycket snabbt på förändringar. Vill du få tillgång till. Termometer -till °C. Mått: Diameter 1mm, djup mm.


Du har nyligen tittat p. En hårhygrometer är ett precisionsinstrument då det baseras på att ett hår drar ihop sig när det blir fuktigt. Om du behöver en riktigt precis mätning är detta rätt instrument för dig. Hygrometer för kontroll av luftfuktighet. Kom ihåg att inte överdriva skadan på grund av utrymmets relativa luftfuktighet då det även krävs en viss temperatur och tid för att mögel ska börja växa.


Detta instrument var lättare att använda för väderobservatörerna. Med hjälp av en visare kunde den relativa fuktigheten avläsas direkt. Förlängningen eller sammandragningen överförs till en visare, och utslaget är proportionellt med relativfuktigheten.


Den principen gör det möjligt att göra en helt mekanisk hygrometer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...