måndag 5 februari 2018

Stumdomos vidaus durys kaina

Stumdomos durys internetu pigiau. Aukstis 216cm, plotis 150cm, gylis 62cm Turim vnt. Lietuviškos durys siūlo Jums faneruotas, laminuotas vidaus duris, šarvuotas vidaus ir lauko duris, stogelius.


Išmatuojame, sumontuojame. Paskambinau, susitariau, užsisakiau ir greitai stumdomos durys jau stovėjo mano prieškambaryje. Puikios spendimas už mažą kainą.

Vidaus durys – kainos negąsdina. Prie staktų, durys tvirtinamos vyriais, esant poreikiui, kai durys sunkios, jos tvirtinamos 3-4. Karantino metu sutarčių sudarymui ir matavimui-konsultavimui atvykstame į Kliento nurodytą vietą.


Mūsų darbuotojai naudoja visas rekomenduojamas apsaugos priemones. Greitas pristatymas, dažnai taikomos akcijos! Kada montuojamos stumdomos durys , suvažiuojančios į sieną? Naudotos keturios pušinės vidaus durys su staktomis, lankstais ir rankenomis, vienų durų kaina 45€ Geros rankenos ir lankstai. Kokybiškos vidaus durys už gerą kainą.


Pasiūlymų 2Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk!

Užsisakykite premium klasės duris Openini salone. Internetinis katalogas su aprašymais, kainomis ir nuotraukomis. Medinės ir medžio masyvo vidaus durys. Didelis spalvų ir raštų pasirinkimas. Aukščiausios kokybės medinės durys su varčia.


Pirkėjams siūlomos riešuto, ąžuolo, buko spalvos vidaus durys , stiklintos ir aklinos (modeliai be stiklo) konstrukcijos, kokybiški durų priedai: apvadai ir praplatinimo lentos. Plastikinės durys gali būti kelių tipų – tai lauko durys , vidaus durys , stumdomos durys , balkono durys. Jos yra stabilios, turinčios gerą šiluminę ir garso izoliaciją, ilgai naudojamos, o interjere itin mėgstamos kuriant šiuolaikišką, modernų interjerą.


Manoma, kad stumdomos durys - tai durų dizaino naujovė. Bet tai nėra tiesa. Daugelį amžių Japonijoje pirmą kartą išrado stumdomas duris, kurios buvo naudojamos kaip vidinės pertvaros dideliuose kambariuose. Tai yra, jis yra labai senas, bet vis tiek tinkamas išradimas. AKCIJA - didysis išpardavimas!


Aukštos kokybės vidaus bei lauko durys Vilniuje. Platus faneruotų, laminuotų, šarvuotų durų pasirinkimas Jūsų namams. Pavyzdžiui, stiklinės stumdomos durys lengvai derinamos prie interjero, o į patalpą įneš ne tik erdvės, bet ir šiuolaikiškumo.


Mūsų meistrų gaminamos durys pasižymi itin aukšta kokybe, kurią pastebėsite jas slankiodami, kadangi patogi aliumininių bėgelių sistema, įrengta viršuje bei apačioje, leidžia durims būti stumdomoms be jokių kliūčių ir papildomo triukšmo. Faneruotos, ekofaneruotos, laminuotos bei medinės vidaus durys.

Peržiūrėkite vidaus duris internete - užsukite į mūsų saloną! Išskirtinis dėmesys kiekvienam projektui. Specialūs pasiūlymai. Vieninteliai oficialūs „CLASSEN“ atstovai lietuvoje!


Patikrinta vidaus durų kokybė, platus durų pasirinkimas. Tokios durys , atsižvelgus į durų angos išmatavimus, stumdomos viena ar dvejomis kryptimis. Jei trokštama elegantiškumo ir modernumo, jos gali būti puošiamos stiklu.


Iki smulkmenų išpuoselėtos MEGRAME MEDIS vidaus durys pasižymi aukšta kokybe, originaliu dizainu bei stilių ir konstrukcijų gausa. Visos vidaus durys gaminamos individuliai, atsižvelgiant į užsakovo norus ir poreikius, tad turite unikalią galimybę patys susikurti nepriekaištingą interjero elementą. Akcija: Gruntuotos vidaus durys “Karmena” su stakta. Durys moderniam, klasikiniam interjerui. Stakta mm storio.


Be stiklo, padengtos baltos spalvos gruntu. Duryse nėra “šalčio tiltelių”, nes vidaus ir išorės dalis skiria medžio tašas ir putų poliuretano sluoksnis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...