torsdag 29 juni 2017

Ifö sockel

Hos oss får du alltid fri frakt i hela Sverige med snabb leverans. Handla enkelt online! Vill du snabbt ha en offert? Brett produktsortiment. Stort utbud och de bästa priserna.


Ifö sockel

Alltid Nöjda Kunder. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Passar till kupor med gänga 85mm, 99mm och 185mm gänga. Fotlamphållaren erbjuder en enkel lösning på belysning med inkoppling direkt på lamphållaren (max 2xmm2).


Armaturen är tillverkad av högkvalitetsporslin om tål värme och svåra miljöer. Sockel med snett utförande och 8mm gänga. En sidoinföring med monterad tätningssats, tre brytväggar (som kräver tätningssats) varav en pluggad. Reservkupa till din befintliga sockel eller en ny kupa för att matcha med en av våra socklar. Vi har kupor i klarglas, matt och blankt opalglas och frostat glas.


Vi har även slagtåliga och oömma kupor i akryl, polyeten och polykarbonat. På 30-talet startade produktionen av gängsäkringar och på sextiotalet kom produktionen av belysningsarmaturer igång. Sigvard Bernadotte Ifö :s klassiska Bernadotte-armatur som ännu är i produktion.


Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Bottengenomföring med gänga 85mm. Avsedd för Eljuskälla med max 75W eller motsvarande effekt i LED. Ifö Electric Basic sockel EVit porslin.


Ifö sockel

Basic porslinsfäste med E(stor fattning) hållare. Enkel, diskret och stilren sockel som går att variera i oändlighet med olika modeller på glödlampor. Kan placeras i bastu, väggmonterad. Ljuskälla ingår ej!


Opus har ett mycket stort användningsområde, både inomhus och utomhus. Ifös produkter är tillverkade för att klara badrummets ibland tuffa klimat. Produkterna är mycket tåliga och har lång livslängd. Om olyckan ändå skulle vara framme så är det bra att veta att vi har reservdelar tillgängliga i upp till år efter att produkten har slutat tillverkas. Kompletteras med LED-modul på max 6W.


Ifö sockel

Det enkla är ofta det svåra, men det är ofta Visa mer. Det finns många olika typer av socklar och därför har vi lagt upp de vanligaste typerna här för en enkel översikt. Ifö Open Tina, frostat glas, 75W.


Ifö Basic sockel EVit porslin. Klicka på respektive sockel och du länkas till ALLA ljuskällor, ledlampor, glödlampor, halogenlampor eller lysrör, som har den typen. Logga in för att se prisuppgifter. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. PORSLINSARMATUR IFÖ LIGHT ON HALO VIT IP23.


Porslinsarmaturer är. Köp IFÖ reservdelar wc-stolar hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...