fredag 30 juni 2017

Vibrationsmatare

En vibrationsmatare vibrerar fram små detaljer såsom skruv, brickor m. Vi specialanpassar mataren så att den fungerar i din befintliga automationslösning eller använder dem som en komponent i en totallösning. Mät hur kraftiga vibrationerna är. Mätarens prob hålls mot föremålet eller sätts fast med den medföljande magneten.


Instrumentet kan visa hastigheten eller accelerationen i vibrationen.

Man kan även välja om toppvärde eller medelvärde (RMS) ska visas. Dessutom kan instrumentet spara max- och minvärden för vald mätning. Köp din hos oss idag! Med hjälp av vibrationer skakas komponenter fram och sorteras på vägen bort i olika typer av fällor så att de till slut matas i samma riktning på en rad.


Den initiala matningen sker i en skål där komponenterna matas uppför vägar längs skålens kanter. Med en vibrationsmätare kan ni identifiera mer eller mindre alla vanliga fel som uppstår i maskindrifter så som obalans, uppriktningsfel, lagerfel, resonans, glapp etc. Utbudet består av vibrationsmätare med eller utan funktion för balansering.

Vissa instrument kan även användas som en vanlig vibrometer. Vi levererar allt ifrån dom enklaste lösningarna med bara en vibrationsskål till kompletta nyckelfärdiga lösningar för alla typer av industrier. Vid behov så bygger vi utrustningen efter er specification om ni så skulle önska. Skålarna finns i följande material.


Vibrationsmatare från Soyer. Matarsystemet ger en bra flöde samt spridning på ett material och klarar av ett extremt klimat. Pick and Place enhet, m. En mätare – inte en penna – som mäter övergripande vibrationer och specifika variabler som lagerskick och -temperatur för att ge en bättre helhetsbild. En kombinerad vibrations- och kraftsensortopp som kompenserar för användarvariationer (kraft eller vinkel) och ger exakta, repeterbara avläsningar. Innan vibrationsalstrande arbeten, såsom sprängning, schaktning, pålning och packning, påbörjas fastställs riktvärden för alla byggnader, anläggningar och eventuella utrustningar (se riskanalys).


Genom en snabb och enkel rotation av den härdade vibratorskålen är det möjligt att transportera bultar med olika dimensioner. Genom smarta fällor kan felorienterade detaljer sorteras tillbaka ned i skålen. Detaljerna övergår ofta till en linjärmatare där detaljen transporteras linjärt till en plockposition. Därigenom sker en transport av pulvret fram till utloppet.


Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att cookies används.

Limo AB erbjuder komponenter för vibrations- och chockisolering (ofta kallade vibrationsdämpare eller vibrationsisolatorer ). Maskinskor (för maskinuppställning), vibrationsdämpare, vibrationsisolatorer finns i en mängd olika utföranden och modeller, tillverkade i varierande material för att uppfylla kraven i de flesta förekommande applikationer. Europas bästa inom sina områden på automationsystem som vibratormatare, trappstegsmatare, bansystem, monteringsautomater, lösningar för att mata fjädrar och hudrauliska chuckar för exakta uppspänningar. I samband med sådan verksamhet kontrolleras alltid vibrationsnivåerna i byggnader och anläggningar för att se till att vibrationerna i. Se fler produkter för dosering. Våra vibrationsmätningar visar dig enkelt och tydligt på vilket sätt du i ditt vibrationsalstrande arbete påverkar din omgivande miljö. Bläddra genom potentiella leverantörer inom branschen vibrationsmatare på Europages, en världsomspännande B2B-plattform för inköp.


Vi hjälper även till med konstruktion och verktygstillverkning, legoarbeten inom skärande bearbetning, härdning, gasnitrering och kommersiell härdning! Vi är ett svenskbaserat produktionsbolag med internationellt anknytning. Välkommen till Erpex AB! Matningsrännor typ MB och MS Vihab matningsrännor används för de flesta typer av material och inom industri av skiftande slag, exempelvis gjuterier, gruvor, legeringsverk, kemisk-teknisk industri, livsmedelsindustri etc. Ränntrågen utföres som standard i stålplåt S 3MCD men kan även erhållas i rostfritt eller syrafast utförande, eller med inlägg av slitplåt, slitgummi, eller.


Alith tillverkar matarsystem med olika former av matare, specialmaskiner och framtagningsenheter för robothantering. Våra kunder finns i livsmedels-, läkemedels- och industribranschen. Med en lång erfarenhet tar vi fram lösningar på matarmaskiner till ditt företag i Värnamo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...