fredag 8 september 2017

Ladda iphone utan laddare

Köp begagnade Mobiltelefoner, Surfplattor, Datorer till Fantastiska priser. Stort utbud av laddare till alla iPh modeller. Noggrant testad och renoverad för garanterad kvalitet. Swappie erbjuder alltid mobiler till fantastiska priser, med månaders Swappie Garanti. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Ladda iphone utan laddare

Nästan alla elektroniska apparater levereras med en USB-port vara det stereoapparater, bärbara datorer, säng klockor, tv, etc. Vi har svaren på alla dina frågor. Av Matilda Hansson.


I går släppte Apple fyra nya telefoner, fyra telefoner som inte kommer att ha laddare i lådan. Tanken är att man har en massa laddare där hemma redan, men eftersom man även bytte sladden så måste man också ha en gammal sladd hemma för att kunna använda sin nya laddare. Det är tre olika kontakter inblandade i den här soppan.


Trådlös laddning är ett sätt att ladda din mobiltelefon utan att behöva använda en laddningskabel. Detta fungerar med hjälp av två metallspolar - en monterad i din mobiltelefon och den andra i den trådlösa laddaren. När det går ström genom laddaren, genereras det ström i spolen inne i telefonen som i sin tur laddar batteriet. Det här är laddaren som följer med lilla Macbook, men den duger gott till att ladda upp även Ipad.


Notera att ingen sladd medföljer, den får vi köpa separat. Låt enheten ladda i en halvtimme till. Om enheten fortfarande inte vill starta eller ladda, tar du med enheten, laddningskabeln och laddningsadaptern till en Apple Store-butik eller auktoriserad Apple-servicepartner för utvärdering.


Ladda iphone utan laddare

Du kan även kontakta Apple-supporten. Ett annat alternativ du kan prova är en hand-vevgenerator. Det här alternativet låter dig ladda din iOS-enhet helt enkelt genom att använda musklerna. På ett sätt gör det också möjligt för dig att träna. Ett nytt dubbelkamerasystem fångar mer av det du ser.


Men extra farligt blir det om det sker utan att du märker – när du sover, till exempel. Att ladda mobilen natteti vilket hör till mångas dagliga rutin, är därför något man bör sluta. Ladda mobilen utan laddare. Den nya produkten, som kallas Citycom. Om du vill ladda utan laddare eller el, så kan man använda en powerbank.


Ladda iphone utan laddare

Vissa modeller av telefoner kan också ladda andra telefoner med trådlös laddning. Kontakta alltid återförsäljaren om du har frågor om den specifika produkten eller om du tror att det är fel på produkten! Det betyder att det bästa faktiskt är att ladda upp mobilen lite åt gången.


Batterierna föredrar rumstemperatur när de laddas. Undvik att ladda mobilen när den ligger på ett för varmt eller kallt ställe, till exempel i solskenet på fönsterkarmen eller i en iskall bil. Där kommer av elen till batteriet.


Med den sämsta laddaren hamnar bara av elen i batteriet, resten försvinner på vägen. Originalladdarna från Samsung och Apple drar också klart minst el i standbyläge, när de sitter i vägguttaget utan att användas. Värstingen här, X-Power från Teknikmagasinet, drar gånger mer. Begagnade och renoverade mobiler i nyskick. Snabb leverans 1-dagar.


Hitta bästa priset på mobiler och tillbehör. Vi jämför hundratals butiker. Märkligt kan tyckas, men så är det. Mer från KameraOne NÄSTA.


Ladda iphone utan laddare

Vilken laddare som fungerar bäst, och vad man bör undvika. Utöver att laddaren blir väldigt varm (vilket teoretiskt kan vara skadligt för laddaren i längden) tar det också längre tid att ladda surfplattan. Logga in för att bevaka detta.


Således är en trådlös laddare både ekonomiskt, effektivt och smidigt. Därtill är den estetiskt tilltalande och en snyggt detalj i hemmet. Tidigare var trådlösa laddare långsamma och laddade telefonen i en slö hastighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...