onsdag 8 november 2017

Billiga fotomagnet

Omvandla nio foton till fotomagneter – var och en med en vit kant som ramar in fotot. De är enkla att skapa och lätta att göra personliga. Skapa en rolig present till familj och vänner – en egendesignad magnet från Vistaprint.


Billiga fotomagnet

Lägg till bilder och anpassa den med en kalender, företagslogga eller egen text. Fotomagnet : Med eller bilder. Dess låga vikt passar särskilt för barn.


Kylskåpsmagnet med foto: Denna keramiska magnet ger dina foton en högkvalitativ look. Beställ fotomagneter av dina bilder. Ett roligt sätt att liva upp t ex kyl eller frys. Använd bilder från Instagram eller ladda upp från dator eller mobil. Praktiska fotomagneter för ditt kök Snyggt, trendigt och superpraktiskt!


De här magneterna passar in överallt och framför allt i köket. Designa och skapa dina egna personliga fotomagneter av dina egna bilder. Förvandla dina favoritbilder till personliga kylskåsmagneter med hjälp av myFUJIFILM.


Från foton i retrostil till kvadratiska, vi har allt du behöver inom fotoframkallning. Fantastisk kvalitet, och ett stort utbud av storlekar och stilar. Billiga fotomagnet. En personlig fotomagnet som denna kommer garanterat att uppskattas av mottagaren.


Billiga fotomagnet

Det är en perfekt mindre present som du kan designa anpassad efter behov och mottagare. Tryck dina vackra och personliga minnen och låt dem komma till liv på en fotomagnet The cookies we want to set are for analytics purposes only. Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här!


Kontakta oss så hjälper vi dig! Hitta rätt bil för dig. Boka en provkörning online! Super billigt - nem gave. Annette: Troede at magneterne var lidt mere faste og stive.


Køleskabsmagneter med billeder. Dessa är roligt och enkelt (och billigt ) presenter. Vi gjorde vår som mors dag presenter, men de kan vara för alla tillfällen. Glaspärlor (ca 1-inches) – jag fick min på dollar store för $ men du kan också hitta dem i hobbybutiker.


Få ordning på dina kom-ihåg-lappar och visa upp barnens teckningar på bästa sätt med kylskåpsmagneter med eget foto på. Rabatt på fotopussel med egna bilder Passa på använd dina bästa bilder till något kul. Just nu får du procents rabatt på fotopussel, memorypussel och kaffekoppar!


Förstora bilder direkt online. Välj mellan fyra storlekar, från liten till stor. Landskapsbilder eller porträtt på myFUJIFILMs premiumpapper.


Rabattkoder till webbutiker där du kan köpa kylskåpsmagneter billigt. Nyheter Upptäck våra nya produkter och var först med det senaste! Smartphoto släpper hela tiden nya och spännande produkter. Här har vi samlat våra senast inkomna produkter som du själv sätter en personlig touch på.


Enkelt, säkert och utan köptvång: Registrera dig nu som kund hos FUJIFILM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...