onsdag 8 november 2017

Skarvmutter

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Vi har ett komplett sortiment av skarvmuter i vår e-handel - M6-M20. Skarvmutter för skarvning av gängstång.


Skarvmutter

Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. SKARVMUTTER M6MH FZB. Från 19kr exkl. Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel.


Bult, mutter och bricka från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Glöm inte bort de små tillbehören till ditt nästa byggprojekt, hellre fem bultar extra än en bult för lite. På BAUHAUS hittar du ett stort sortiment gängstänger i olika tjocklekar och längder.


Skarvmutter

Välj även mellan varmförzinkad och rostfri - det som passar bäst för just dig! Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Ytbehandling: Elförzinkad.


LMGR är en skarvmutter , en s. Välkommen till Mitt Biltema. Professionell rådgivning. Lämplig att skarva gängstänger med eller att fungera som distans mellan två ytor som skall sammanfogas.


Lagehålles i de vanligaste dimensionerna. Tillverkad av stål, elförzinkad. Hålsåg HM med hårdmetallskär Multi Purpose användningsområden: En perfekt hålsåg för upptagning av hål i de flesta material. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies.


Mutter från ESSVE innehåller sexkantmutter, Låsmutter, kupolmutter, vingmutter och skarvmutter i olika dimensioner och ytbehandlingar. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Vår runda skarvmutter används som namnet antyder för att skarva gängade delar. I vårt dragstagssystem används skarvmuttern mellan ex.


Skarvmutter

Inspektionsmått vid montering: Minsta inskruvningslängd x dimensionen. Datablad Miljödatablad Byggvaru­deklaration Byggvaru. Rund skarvmutter RSM FZB. Rostfri skarvmutter M6HM A4.


Sandbergs Järn är en fristående leverantör av proffsverktyg, förbrukningsmaterial och tillbehör med både butik och E-handel. Här finner du ett stort urval av muttrar i olika utföranden och dimensioner. Vanlig sexkantsmutter, låsmutter och vingmutter. Vi har rostfria muttrar och elförzinkade muttrar , välj typ beroende på vilka krav du har på materialet. Här hittar du vårt breda sortiment av muttrar.


Klicka på respektive bild för att komma till artikellistan för varje mutter. Lägg till i önskelista. Billiga byggvaror dagars öppet köp! Spånskruv, gipsskruv, trallskruv, träskruv, ankarskruv, golvskruv och många, många fler.


Som ni ser så har BAUHAUS ett väldigt brett sortiment i olika prisklasser och storlekar vad gäller skruv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...