måndag 4 december 2017

Fläktstyrning 010v

Köp Gaming headset hos MaxGaming. Köp en gaming-mus hos MaxGaming. Skräddarsydda för alla gamers! Köp produkter från ditt favoritlag. Produkterna för CS - LoL - Dota!


Bekväma datorstolar för gaming. Köp ditt tangentbord hos MaxGaming. Black Friday-deals på MaxGaming. Passa på att fynda gaming-gear nu!


Fan-coil-regulator med 0. Elektroniska fan-coil-regulatorer för styrning av rumstemperatur. Regulatorerna har automatisk omställning mellan värme och kyla och kan användas för 2- eller 4-rörssystem. De har funktion för styrning av 3-hastighetsfläkt (för fan-coil), inbyggd temperaturgivare, bakgrundsbelyst.


För reglering av EC fläktar eller frekvensomriktare via 0-V. Inklusive LED för statusindikation och en extra potentiometer för inställning på plats. I leveranstillståndet är de valbara stegen tilldelade till följande utspänningar: steg = V. Den är avsedd att styra termiska 230V ställdon och har fläktstyrning som reglerar fläktvarvtalet steglöst med en analog 0-10V signal. Kommunikation via Modbus, BACnet eller EXOline.


Regulatorn har inbyggd givare, alternativt kan en extern rumsgivare anslutas (ECG1). Jag har testat 0-10V styrenheten med ett drivdon för LED (en vanlig Hide-a-lite Jolly) som ska styras med 0-10V och det fungerar perfekt. Där fick vi veta att KNX-aktorn fungerar. Felet ligger någonstans i fläktlådorna.


MEN, OM jag lägger in LED-drivern parallellt med fläktstyrningen , DÅ startar fläktarna igång som dom ska. Hjälp med 0-10V dimmer! Eveco 5-stegs trafo, för 0-10V Styrning 5A 230V.


Köp- och Leveransvillkor. Varvtalet styrs enkelt med t. Den höga verkningsgraden bibehålls över hela varvtalsområdet 0-1 liksom motorns långa livs-längd. Energibesparingen med EC-integral jämfört med andra motorer och reglermetoder blir mycket stor vid nedreglering av varvtalet, många gånger över. Vilpe ECo Controller 0-10V. Lägg till i Jämför.


Jag är på jakt efter fläktar som kan effektstyras med hjälp av en 0-10v -signal. Helst ska de vara 80xstora, men det går med större också. För utetemperaturkompen-sering av börvärdet kopplas en utetemperaturgivare till fläktstyrningen.


Fläktstyrning TBMZ mäter differenstrycket och reglerar takfläkten via en 0-10V signal. Två stycken digitala ingångar kan t. AMUX används då flera 0-10V signaler ska styra en funktion. AMUX är en signalväljare för upp till fyra 0-10V signaler. Den har fyra 0-10V ingångar och en 0-10V utgång.


Utgångssignalen blir samma som den högsta ingångssignalen. Omkopplare för styrning av trehastighetsfläkt. Nya utleveranser av lagervaror påbörjade. Vår mail- och telefonsupport är stängd till och med vecka 2. Med dagens stigande energipriser blir kostnaden för uppvärmning ofta mycket hög.


Frico utvecklar produkter och energisnåla värmesystem som samtidigt ger en bättre värmekomfort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...