tisdag 19 december 2017

Frekvensomriktare fläkt

VI har ett stort lager av frekvensomriktare för både fläkt, pump och industri. Vi på Busck erbjuder kostnadseffektiva och energibesparande omriktarlösningar. Kontakta någon av oss på Busck?


Tveka inte att höra av dig. Stort återförsäljarnät. Hitta återförsäljare av elmotorer.

Koll på det senaste inom branschen? Ständigt nya saker hos Busck. Fläkt från 75kr. Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Fri frakt och öppet köp i dagar! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

Frekvensomriktare är en flexibel lösning för en effektiv styrning av elmotorer. Våra kunder finns i en mängd olika sorters branscher, både slutkunder och anläggnings- eller maskinbyggare. En lämplig styrning för pump- och fläktdrift är frekvensomriktaren ur VF-FS1-serien.


Den här tåliga och smarta FC 102-frekvensomriktaren förbättrar pump- och fläkttillämpningar i system för byggnadshanteringssystem och fungerar utomhus i de flesta klimat. VF-FSär även speciellt anpassade för klimatkontroll med MODBUS, LONworks, Metasys, Apogee FL eller BAC-net. Optimerad komfort och energiförbrukning i byggnadens ventilation Med användarvänliga gränssnitt, intelligenta system och lägre strömförbrukning kan frekvensomriktare från Danfoss optimera fläktarnas prestanda. Siemens frekvensomriktare G120P är anpassad för effektiv styrning av fläktar och pumpar i ventilation och värmesystem.


Med hjälp av intelligenta strategier för styrningen kan G120P ge energibesparingar på upp till jämfört med konventionella motorstyrningar – och den minskar även slitaget, sänker underhållskostnaderna och förlänger livscykeln. En frekvensomriktare styr motorns varvtal genom att ändra elnätets frekvens från vanlig Hz till högre, uppåt Hz, eller lägre, nedåt 5–Hz. ABB har frekvensomriktare för motorer från kW till MW. Vanligaste användningsområdet är för pumpar och fläktar.


Att ställa in en frekvensomriktare kan kräva mycket träning, specialistkunskap och tid. Men inte Commander C: med den kommer du igång direkt, från förpackning tills att du kör din motor tar endast ett par minuter. Genom tre enkla steg ställer du in din enhet för de flesta fläkt -, pump-, kompressor-, transportörs- och. Vi erbjuder frekvensomriktare för den svenska marknaden, från både Danfoss VLT och VACON. Vi levererar tillförlitliga produkter som passar just dina tillämpningskrav.


Köp din favoritlampa med rabatter på upp till ! Alltid rätt atmosfär med lamporochljus.

ABB har lanserat en frekvensomriktare ACS3för pumpar och fläktar inom effektområdet till kW. De nya frekvensomriktarna är kompakta, användarvänliga och har smarta funktioner för energibesparing, säger Henri Putto, produktchef för ABB:s standardfrekvensomriktare. Danfoss frekvensomvandlare finns i många olika storlekar.


Bästa erbjudandet på Automationsbutiken. De flesta av de granskade frekvensomriktarna användes för att varvtalsreglera motorer i ventilationsanläggningar. Några enstaka styrde motorer till hissar eller pumpar.


En frekvensomriktare omvandlar den förangivna växelspänning från det lokala elnätet till en växelspänning med variabel amplitud och frekvens. På så sätt kan spänningar skapas som är exakt anpassade till den anslutna enheten. Vacon NXP är en toppmodern industri-frekvensomriktare där tillförlitlighet, dynamisk prestanda, precision och kraft behövs. Vacon 1X (IP66) Vacon 1X är en robust omriktare för applikationer som kräver hög kapslingklass för montage ute i anläggningen. I likriktardelen av frekvensomriktaren omvandlas den ingående växelspänningen till en likspänning.


Detta utförs genom att man kopplar dioder för att förhindra spänningen att växla polaritet. I den här typen av tillämpningar måste motoreerna inte bara kopplas från utan även anslutas. De betingelser som måste beaktas framgår av tabellen Projekteringsanvisningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...