måndag 15 januari 2018

Elektrisk vinsch

Elektrisk vinsch

Marknadens bredaste lyftprogram. Kontakta oss för personlig service. Beställ redan idag! Stort sortiment av elvinschar till låga priser.


Elektrisk vinsch

Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser! Välkommen till Hemfint. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Motordriven V- vinsch som underlättar momentet att ta upp båten. Passar dig utan permanent båtplats, eller för dig som reser runt och fiskar i olika vatten.


Monteras på båttrailern. Anpassad för upp till fot långa båtar. Denna vinsch fungerar utmärkt att använda för dina arbeten när du behöver hjälp med att lyfta ett tungt föremål. Medföljer monteringsfäste. Elvinsch för montering på ATV etc.


Vinschen kan lyfta upp till 4kg. Planetväxel och frikopplingsbar wiretrumma. Med kraftig krok och wirestyrning med rullar. Webblager - Skickas om 3-vardagar Butik Mörrum - Ej i lager.


Industriella-, elektriska - och hydrauliska vinschar, drag- och lyftutrustning. Bästa produkter – Bästa priser – Bästa service. I samarbete med internationellt erkända producenter och distributörer, tillsammans med en god kundservice samt konkurrenskraftiga priser, har elvinsch.


Elektrisk vinsch

Sverige för industri och privata. En vinsch kan vara räddningen i nöden: antingen en manuell som man vevar eller en elektrisk där du endast behöver trycka på en knapp för att lasten ska lyfta. Tänk på att precis som med lastsäkring, är det viktigt att lyfta rätt för att undvika fara för dig själv och för andra.


Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Fjärrstyrd elektrisk portabel 12V vinsch för användning på arbetsplatser, inom jordbruk, skogsbruk och fritidsaktiviteter. Denna vinsch är ett utmärkt val för att dra upp tung last på en släpvagn eller pickup flak. Egenskaper: En miljövänlig dragvinsch som kräver noll i Underhåll alltid beredd för jobb.


Upp till min batteritid. Elektrisk vinsch, 45. Denna klassiska monterings vinsch har utvecklats med hjälp av den senaste tekniken och erbjuder ett mycket rimligt pris för prestandan. Dess robusta konstruktion och stora linkapacitet utgör en solid grund för en mängd olika användningsområden. Till vinschen medföljer fjärrstyrning, m nylonlina, krok och kablage för att koppla vinschen till fyrhjulingens batteri.


Drivna vinschar från PMH levereras för lyft eller drag. Här är en av våra elektriska båtvinschar. Med en elektrisk vinsch går det både snabbare och smidigare att både lägga i och ta upp båten och du slipper dessutom en hel del slit även om det numera finns en god utväxling på vinschar till båt.


Om du äger en fritidsbåt är bekvämligheten troligtvis av större betydelse och då kan vinschar i kraftigare, mer slittåliga material som kromad brons eller rostfritt stål vara mer fördelaktiga alternativ. Allt beror dock på hur du använder din segelbåt och vilken slags vinsch du tycker känns smidigast för respektive fall eller skot. Gratis att använda! Tack vare remskivan kan vinschenanvändas till i princip alla ändamål i hushållet. Fjärrkontrollen är skräddarsydd för just din vinsch.


Kanon pris: prova att uppgardera en vanlig vinsch med samma faciliteter och se prisskillnaden! Perfekt elvinsch för båtvagnar,trailers, biltransport m. SEK: Plus 8SEK i fraktkostnad: - dagars leveranstid. Den elektriska vinschen har en kompakt storlek, är lätt vikt och perfekt för användning i mindre utrymmen såsom verkstäder, lager eller garage. Dess kraftfulla och underhållsfria motor är perfekt för ett brett utbud av lyftarbeten. Den är byggd för att hålla, tack vare dess robusta konstruktion och förbättrade växellåda.


Elektrisk vinsch

Den här elektriska vinschen är extremt kraftfull och robust och kan användas för nästan alla draguppgifter i garaget. Vi erbjuder manuella samt elektriska vinschar från 5kg till 1tons dragkapacitet. Det är viktigt att man vid beställning anger om om den elvinsch man tänker hyra är för drag eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Energiarmband test

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom skönhet och hälsa. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Se...